FM Dag 2020: als muziek in uw oren

Hoe klinkt de symfonie van uw organisatie? Kom luisteren op 16 september in Spant, Bussum.

Door Bouko de Groot.

Elk instrument volgt zijn eigen melodie, het ene speelt hard als het andere zacht is, toch is het geheel in harmonie, volgt een ritme, ligt op een vaste koers. Dat is de kern van de symfonie, de samenklank. Eigenlijk gaat het in een organisatie net zo. Elke afdeling speelt zijn eigen partij, er zijn eerste violen, solisten en soms zelfs een piano. En net als bij een orkest, heeft ook de zakelijke symfonie een dirigent nodig. Hoe klinkt de symfonie van uw organisatie?

Dat is het thema van FM Dag 2020. Zo'n muzikaal thema vraagt om een muzikale locatie: Spant in Bussum. Daar bent u van harte welkom op  16 september, om te luisteren naar een schare aan bekende sprekers en experts, voorgezeten door Wilfred Genee. Meer dan 20 presentaties, workshops en roundtables, van fearless leadership tot factfulness. Al 500 collega's hebben zich opgegeven: U komt toch ook?

Als voorproefje heeft FM al een aantal sprekers geïnterviewd:

Huub van Rozendaal Award

Op de FM Dag wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Huub van Rozendaal Award, de jaarlijkse erkenning voor CFO's van familiebedrijven. De genomineerden voor dit jaar zijn:

Vorig jaar was het thema conflict. Ruim 400 financieel managers bezochten Fort Voordorp bij Utrecht om te luisteren naar sprekers die vanuit hun ervaring vertelden over hun 'oorlog'. Zelfs Rico Verhoeven was erbij, wereldkampioen kickboksen in het zwaargewicht. Dit jaar brengen we daarom de balans weer terug met symphonie en harmonie.

Gerelateerde artikelen