Contact opnemen?

De redactie van FM.nl

Jaime Donata

Jaime Donata (jaimedonata@alexvangroningen.nl) is een ervaren journalist. Hij werkte als freelance redacteur voor veel verschillende soorten opdrachtgevers in allerlei sectoren: (vak)bladen (DuurzaamBedrijfsleven, Nieuwe Revu, Nieuwsblad Transport, De Kanttekening, etc,), bedrijven en overheidsorganisaties (VNG, Rijkswaterstaat).

 

Charles Sanders

Hij is algemeen verslaggever. Hij werkte eerder als algemeen redacteur voor Elsevier Weekblad en als crisis- en oorlogsjournalistist voor dagblad De Telegraaf. Sanders schreef de boeken Ooggetuigen van de Tweede Wereldoorlog, Dood door eigen vuur en Formule 1 Grand Prix Zandvoort 1948-2020.

Jan Bletz

Jan Bletz is een ervaren journalist. Hij schrijft vooral over financiën en ICT, naast MenA onder andere voor AccountantWeek, FM, CFO, Computable, Management Team en Sprout.

 

De FM community

Daniël Papendorp

+31 (0)6 1130 4082

Hij is Accountmanager van de FM Community. Hij is je graag van dienst met een toelichting of advies. Bel of mail gerust: hij neemt graag de tijd voor je.

 

De bloggers van FM.nl

Expert en zin om blogger te worden voor FM.nl? Neem dan contact op met Jeppe Kleyngeld.

Tony de Bree – blogt over de financiële sector en ondernemerschap

Hij helpt executives en ondernemers om geld te verdienen en kosten te besparen. Hij selecteert de beste startups en scale-ups voor investeerders en is ICT-lid in RvC’s. Eerder werkte hij bij ABN AMRO Corporate IT Strategy, in ‘belastingparadijzen’ als programma manager eTrust, als projectleider CDD aan de businesszijde bij IPC en als global splitsingsmanager KYC na de vijandige overname in 2008. Hij is een veelgevraagde spreker en bestsellerauteur.

Alex Dowdalls – blogt over A.I., blockchain en de digitale transformatie.

Hij is oprichter en directeur van Axveco, dat organisaties helpt duurzaam te innoveren. Hij is gastdocent aan Nyenrode, mentor voor startups bij Yes! Delft en leidde als MT-lid van PA Consulting de Nederlandse financial services teams.

Ruud Geensen – blogt over de digitalisering van het finance vak.

Hij is Country Applications Oracle Nederland.

Geert Haisma – blogt over succesmanagement.

Hij is directeur Fully in Control – de nieuwste generatie GRC software, auteur en inspirerende spreker. Hij is altijd gericht op nieuwe ontwikkelingen die doelbereiking effectief en succesvol kunnen maken. Hij is verbonden aan Universiteit Twente en Saxion Hogeschool en Moderator van de public peer group van het Controllers Netwerk.

Arjan Hofman – blogt over AO/IC: administratieve organisatie en interne controle.
Hij is partner bij adviesbureau ACS Partners. Hij zet zich in voor de uitvoering van AO/IC-opdrachten bij organisaties en traint en publiceert er over.
Theo van Houten – blogt over duurzame bedrijfsvoering.
Hij is hoofddocent management accounting en onderzoeker bij het lectoraat Financial control aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tevens is hij auteur van Duurzame Bedrijfsvoering.

Evert Karregatblogt met Dick van Ommen over werkkapitaalmanagement bij bouwbedrijven.

Hij is zelfstandig financieel business partner en was financieel verantwoordelijk voor een Regiobedrijf van BAM Infra en was de finance manager bij grote integrale infra bouwprojecten (BVP, N23 Westfrisiaweg; DBFM, Afsluitdijk).

Ilse Kerling – blogt om de cultuurbarrière te doorbreken.

Zij heeft 25 jaar Azië-ervaring en is eigenaar van Global Business Academy. Die helpt het zakelijke gedrag van jouw Aziatische collega’s te herkennen, te begrijpen en te anticiperen.

Han Mesters – blogt over een nieuw instrumentarium voor de finance professional.

Hij is Sector Banker bij ABN AMRO en binnen de afdeling Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. Hij heeft een aantal rapporten geschreven over human capital, omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Mesters is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie.

Alain Mulder – blogt over de toekomst van de finance professional.

Hij is Senior Director European Operations bij IMA, de wereldwijde vereniging van finance professionals. Ook is hij verantwoordelijk voor de Europese groei van het CMA-programma.

Dick van Ommen – blogt met Evert Karregat over werkkapitaalmanagement bij bouwbedrijven.

Hij is zelfstandig consultant en eigenaar van Deveo. Hij heeft diverse FD posities vervuld bij grotere bouwbedrijven en was onder andere financieel directeur van het DBFM project A9-Gaasperdammerweg.

Ben Rogmans – blogt over de arbeidsmarkt.

Hij is directeur van Arbeidsmarktkansen.nl en partner bij Intelligence Group. Hij adviseert organisaties bij SPP en is auteur van het boek Geen Paniek! Maar ook jouw baan gaat er aan.

André Salomons – blogt over de praktijk van online thuiswerken.

Hij is expert in digitaal en efficiënt werken in de finance kolom en was internationaal actief in bijna elke finance rol. Hij schreef “Van Slow Close naar Fast Close” en is mede-eigenaar van Financial suite®.

Hinrich Slobbe – blogt over control.

Hij is control prof in beide betekenissen, als associate professor aan de Business School Nederlanden en als directeur van Wisdom in Finance.

Marion Smit – blogt over ethiek.

Zij is docent aan de Hogeschool van Amsterdam en onderzoeker Corporate Governance and Leadership: wat versterkt de morele moed en professionele weerbaarheid van de controller?

Rene Verbrugge – blogt over bijzondere jaarrekeningen.

Als bedrijfseconoom ondersteunt hij middelgrote organisaties met het verbeteren van hun doelmatigheid en hun effectiviteit.

Maarten Vijverberg – blogt over acquisitiestrategie bij fusies en overnames.

Hij is consultant bij Clifton Finance en heeft ruim 30 jaar Corporate Finance ‘op de teller’. Hij is een ervaren adviseur voor familiebedrijven op het vlak van opvolging, fusie en overnames en governance vraagstukken.

Leo van der Voort – blogt over strategisch waardemanagement.

Hij is bestuursadviseur bij Fuel for Living Strategies en voormalig directeur corporate finance Kempen & Co.

Oscar van Voskuilen – blogt over organisatieverandering.

Hij is interim business connector met 3P: Passie, Plezier en Professionaliteit. 3P zorgt voor verbinding tussen Business en Finance en helpt organisaties verder met de (door)ontwikkeling of herdefiniëring van hun Business Control.

 

Klantenservice

Heb je een andere vraag neem dan contact op met onze klantenservice op klantenservice@fm.nl of bel ons op +31 20 899 0963

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang waardevolle artikelen, checklists, interviews en whitepapers in je mailbox.

Aanmelden