Lindorff benoemt Marc Knothe als nieuwe Country Manager Nederland

Lindorff benoemt Marc Knothe (47) tot Country Manager voor Lindorff Netherlands. Hiermee wordt hij lid van het Group Executive Team van de credit management full-service provider.

Marc Knothe heeft Business Management aan de Universiteit van Toegepaste Wetenschappen in Ludwigshafen, Duitsland gestudeerd. Voordat hij bij Lindorff startte, was Knothe ruim vier jaar Chief Operating Officer en lid van de Raad van Bestuur bij GFKL, een groot incasso bedrijf in Duitsland. Daarvoor bekleedde hij topposities bij Bawang PSK, onderdeel van Cerberus Company, GEMoney Bank en Citigroup in Rusland, Oostenrijk, Italië en Duitsland.

De vele ervaring die Knothe de afgelopen jaren in de Europese credit management service industrie heeft opgedaan, maakt hem volgens Lindorff bij uitstek de juiste kandidaat. Klaus-Anders Nysteen, CEO van Lindorff: ‘Ik ben erg blij Marc Knothe te kunnen verwelkomen als lid van ons team bij Lindorff. Hij heeft een bewezen track record en internationale ervaring op velerlei gebieden binnen onze branche. Ik weet zeker dat hij niet alleen als Country Manager van Nederland maar ook binnen onze gehele geïntegreerde organisatie een belangrijke rol zal spelen.’

Gerelateerde artikelen