Krasnapolsky helemaal volgeboekt met top CFO’s

In de crisis hebben financieel directeuren juist de behoefte elkaar op te zoeken. Het bewijs is het Jaarcongres Finance Transformation, dat op 6 december aanstaande plaatsvindt in Amsterdam. Het Krasnapolsky is tot de laatste stoel volgeboekt door CFO's en Finance Directors van toonaangevende Nederlandse bedrijven.

Op donderdag 6 december organiseren de CFO Association en Alex van Groningen het 7e Jaarcongres Finance Transformation in het NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Deze dag staat geheel in het teken van het thema ‘De Weerbare Onderneming’.

De volgende sprekers zullen o.a. op deze dag hun opwachting maken:
Emiel Roozen, CFO Delta Lloyd Groep
Bert Savonije, Senior Vice President Finance ASML
Hans Janssen, CFO Mediq
Herman Molenaar, CFO Vanderlande Industries
– Victor Lamme, Neuropsycholoog
– Jeroen Maan, CFO De Mandemakers Groep
Miles Hilton-Barber, Blind adventurer, motivational speaker
– Haico Meijerink, CEO Sandd
– Patrick Landman, CFO Sandd

‘Het aantal inschrijvingen is overweldigend’, zegt CFO Community Manager Michael van Asperen. ‘We merken dat veel CFO’s het juist in deze tijd fijn vinden bijeen te komen om hun gedachten te herschikken, actief te netwerken met hun peers en zich te laten inspireren door een aantal heel bijzondere sprekers.’ De redacties van FM.nl en CFO Magazine brengen uiteraard verslag uit van deze dag.

Bekijk hier naar de foto’s van Jaarcongres Finance Transformation 2011.
Voor het gehele programma en aanmelden gaat u naar Finance-Transformation.nl.

___________________________________________________________________________________

Nieuw: CFO Association Ontbijtsessie
Voorafgaand aan het Jaarcongres Finance Transformation vindt een exclusieve ontbijtsessie (8.00-10.00 uur) plaats voor leden van de CFO Association. Professor Paul Schnabel, directeur Sociaal en Cultureel Planbureau en columnist van NRC en FD, presenteert zijn visie op 2013. Wat kunt u verwachten van dit jaar? Bezoek de Ontbijtsessie Vooruitblik 2013, ontmoet leden van de CFO Association en laat u inspireren. Tevens bent u de gehele dag van harte welkom tijdens het Jaarcongres. Voor direct aanmelden en meer informatie over de Ontbijtsessie en de CFO Association klikt u hier.

Word lid van de CFO Association
De CFO Association is dé exclusieve community waar de financiële top van het Nederlandse bedrijfsleven elkaar ontmoet. Als lid ontvangt u uitnodigingen voor exclusieve netwerkbijeenkomsten en de congressen Finance Transformation en CFO Day. Dit is netwerken op topniveau. Daarnaast ontvangt u CFO Magazine. Vergroot direct uw kennis en netwerk. Word nu lid.

Ook interessant voor u:
CFO Day
Jaarcongres Controlling

Gerelateerde artikelen