Huub van Rozendaal Award 2023 gaat naar Jan Piet Valk (Boels Rental)

Tijdens FM Dag 2023 is de award voor beste CFO voor het familiebedrijf uitgereikt aan Jan Piet Valk.

Drie fantastische kandidaten
De ervaren jury, bestaande uit financieel directeuren/CFO’s met ervaring binnen familiebedrijven, hadden volgens de jury-toelichting geen makkelijke taak: “Het waren allemaal fantastische kandidaten die bij prachtige familiebedrijven werken”, aldus juryvoorzitter en voormalig topman van Zeeman, Albert van Bolderen tijdens de uitreiking gedurende op FM Dag 2023.

Intussen wordt alweer gewerkt aan de volgende FM Dag. Reserveer daarom hier vrijblijvend een plek voor FM Dag 2024 of tip uw collega’s op dit evenement voor financieel management, directeuren en CFO’s. Heb je vragen over jouw reservering of wilt u kandidaten opgeven voor de Huub van Rozendaal Award? Neem dan contact op met events@sijthoffmedia.nl

Ingrijpen bij familiebedrijf
“De kandidaten zijn geïnterviewd door de redactie van FM.nl en CFO.nl. Daarnaast heeft de voltallige jury de kandidaten ook persoonlijk gesproken. Uiteraard hebben wij ook hebben navraag gedaan bij de families; de prestaties van de kandidaten liegen er niet om.”, aldus de juryvoorzitter, “De manier waarop Jan Piet Valk heeft ingegrepen in een moeilijke situatie bij het familiebedrijf en hoe hij zich onafhankelijk heeft opgesteld in een aantal lastige dossiers, worden door de jury genoemd als enkele van de redenen voor zijn overwinning.”

And the winner is… (tromgeroffel)
Na de bekendmaking reageerde Jan Piet Valk voor het voltallige publiek op FM Dag 2023. “Dit is wel even een momentje“, aldus de trotse winnaar. “Mijn tempo ligt hoog en dat is niet altijd makkelijk voor de mensen om mij heen maar het voelt dan ook als een teamprestatie. Ze zijn vandaag meegekomen naar deze dag.” aldus de voormalig directeur van onder meer Shell.

Erkenning
“De award van de jury voelt als erkenning. Als CFO doe je gewoon je werk en je bent vaak de laatste die de deur uitloopt. Dat commitment geldt voor alle financials hier. Je wil iets bijdragen. Ik vind het mooi dat iemand heeft gedacht; dat verdient een award. Ik vind het fantastisch.”, aldus de Jan Piet Valk.

Naast Jan Piet valk waren dit jaar ook Lodewijk Lockefeer (CFO van Zeelandia) en Bram Paape | CFO van Den Hartogh (Rotterdam, Zuid Holland) genomineerd. Op FM Dag deelden de genomineerden hun aanpak, ervaringen en inzichten met de aanwezige publiek op de achtste editie van FM Dag: Focus on Value.

Gerelateerde artikelen