Personalia

artikel-thumbnail

10 november 2016

CFO Patrick Olde Scholtenhuis vertrekt per 1 april 2017 bij RTL Nederland

Patrick Olde Scholtenhuis (47), CFO RTL Nederland, kondigt aan het bedrijf per 1 april 2017 te verlaten. Olde Scholtenhuis is dan ruim zestien jaar werkzaam bij RTL. Eerst als Manager Finance en de laatste negen jaar als Financieel Directeur. Olde Scholtenhuis was onder andere verantwoordelijk voor talloze M&A-processen, de acquisitie van Buienradar, het outsourcen van de facilitaire activiteiten van RTL en de Talpa deal.

artikel-thumbnail

06 september 2016

Angelique Keijsers nieuwe Chief Compliance Officer Rabobank

De Rabobank heeft Angelique Keijsers per 1 november 2016 benoemd tot Head Compliance en lid van het managementteam Risk, Legal & Compliance. Keijsers is momenteel werkzaam als partner Compliance bij EY en is hoofd van de afdeling Fraud Investigation & Dispute Services (FIDS) voor Nederland en België. Volgens de raad van bestuur van de Rabobank is zij een compliance professional met diepgaande kennis en ruime ervaring in klantgerichte financiële dienstverlening.

artikel-thumbnail

10 februari 2016

Willem Vermeend benoemd tot FinTech-afgezant

Oud-minister Willem Vermeend gaat de FinTech-sector in Nederland verder vooruit helpen. Vermeend, internetondernemer en hoogleraar Economie 4.0, gaat als speciale afgezant de schakel vormen tussen de FinTech-sector, de overheid, het bedrijfsleven en de toezichthouders. Hij gaat proberen problemen voor technologische bedrijven in de financiële sector op te lossen en gaat Nederland op de kaart zetten als centrum van financiële vernieuwing.

artikel-thumbnail

19 januari 2015

V&D benoemt Zantman tot CFO

De afgelopen maanden zijn er nieuwe leden toegevoegd aan het managementteam van V&D. De nieuwe CFO, Jack Zantman, is reeds op 1 januari begonnen en Planning Director John Cooper is sinds oktober vorig jaar in functie. Per 1 maart zullen zowel de nieuwe CEO, John van der Ent, als de nieuwe Buying Director, Lilian Vos toetreden tot de directie. Daarmee heeft V&D weer een volledig team dat de organisatie naar een volgend niveau zal brengen en verder bouwt op de lange historie van V&D.

Lees meer: 1 | 2 | 3 | 4