Wolters Kluwer: Kevin Entricken volgt Boudewijn Beerkens op als CFO

Wolters Kluwer maakt de benoeming bekend van Kevin Entricken als Chief Financial Officer (CFO). Entricken zal in mei 2013 toetreden in zijn nieuwe rol en als lid van de Raad van Bestuur van Wolters Kluwer.

[foto: Kevin Entricken]    

Entricken volgt Boudewijn Beerkens op die een nieuwe functie heeft geaccepteerd als CFO van SHV, een Nederlands familiebedrijf. SHV heeft een grote verscheidenheid aan activiteiten over de hele wereld, van de distributie van consumptiegoederen en van technische installatie tot handel in technische apparatuur en energie.

Entricken begon in 2003 bij Wolters Kluwer en was de laatste drie jaar CFO van de Health divisie van het bedrijf. In deze periode speelde hij een grote rol in het transformeren van het portfolio van deze business unit. Hiervoor was hij VP Investor Relations en CFO bij de Wolters Kluwer Law & Business divisie.

CEO Nancy McKinstry over de benoeming: ‘Kevin Entricken brengt een sterk financieel en operationeel perspectief met zich mee en we zullen enorm profiteren van zijn diepgaande begrip van onze business. Zijn bijdrage aan de sterke verbetering van onze Health-tak is kritisch geweest. Ik kijk er erg naar uit met Kevin samen te werken in zijn nieuwe rol. Verder wil ik Boudewijn bedanken voor zijn significante bijdrage en toewijding aan de succesvolle transformatie van Wolters Kluwer en voor de krachtige werkrelatie die we gedeeld hebben. Ik wens hem veel succes toe in zijn nieuwe positie.’

Gerelateerde artikelen