Wisseling CFO bij Stork

Maarten Schönfeld, cfo en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van Stork, zal per 1 januari 2009 terugtreden als lid van de Raad van Bestuur. Hij geeft de overgang van Stork van beursgenoteerde naar private equity onderneming aan als belangrijke reden om zijn loopbaan een nieuwe richting te geven.

Zijn opvolger is Hans Turkesteen, die voorheen werkzaam was als Managing Partner Financial Advisory Services bij Deloitte. Per 1 augustus zal hij toetreden tot de Raad van Bestuur. De rol van cfo neemt hij vanaf 1 oktober 2008 over. Schönfeld zal nog aanblijven tot eind 2008 als vice-voorzitter van de Raad van Bestuur.

Hans Turkesteen (44) is in 1982 begonnen als accountant bij Andersen. Daar heeft hij Corporate Finance opgezet en uitgebouwd. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de overgang van Andersen naar Deloitte en is sinds vier jaar verantwoordelijk voor Financial Advisory Services (FAS). Vanuit deze achtergrond heeft Hans Turkesteen veel ervaring op het gebied van fusies, overnames en financieringen.
 

Gerelateerde artikelen