Wim Boer nieuwe Financieel Directeur Incassade

Wim Boer (45) volgt per 1 januari 2015 Hans Breukelaar op als Financieel Directeur van Incassade Deurwaarders en Incasso. Boer is op dit moment controller bij Incassade.

Breukelaar vertrekt na ruim vijftien jaar bij Incassade om zich te richten op nieuwe uitdagingen als zelfstandig ondernemer. Hij blijft wel als aandeelhouder betrokken bij het deurwaarders- en incassobureau. “Ik heb Incassade de afgelopen jaren met trots zien groeien en ben blij hier onderdeel van te zijn geweest,” blikt hij terug.
 
Breukelaar is enthousiast over de benoeming van Boer: “Wim is een geschikte opvolger die Incassade zal verrijken met zijn uitgebreide financiële kennis van binnen en buiten de eigen branche.”
 
Waardevolle gesprekspartner en financieel expert
Paul Otter, Algemeen Directeur van Incassade, is eveneens enthousiast over de aanstelling van Boer. “Met de komst van Wim wordt onze expertise op financieel vlak verder uitgebreid waardoor we een waardevolle gesprekspartner voor onze opdrachtgevers zijn en blijven. We zijn blij hem te mogen verwelkomen in ons directieteam.”
Boer trad begin augustus in dienst bij Incassade als controller en nam eerder al verschillende verantwoordelijkheden van Breukelaar over. Voor zijn overstap naar Incassade was Boer onder meer werkzaam als accountant. Daarvoor was hij Chief Financial Officer bij een ontwikkelingsmaatschappij en een aantal start-ups.
 
De directie van Incassade Deurwaarders en Incasso bestaat vanaf 1 januari 2015 uit: Paul Otter (Algemeen Directeur), Jolanda Bergsma (Directeur Operations), Wim Boer (Financieel Directeur), Jaap Bottenberg (Directeur), Charles Bruns (Commercieel Directeur) en Mark Getkate (Directeur Legal).

Gerelateerde artikelen