Wie zijn de beste recruiters voor finance professionals?

Wat maakt een finance recruiter tot een topper? Wij gaan een artikel publiceren over recruiters in Tijdschrift Financieel Management, CFO Magazine en op onze websites FM.nl en Finance.nl.

In dit artikel ontdek je wat een recruiter tot een écht goede recruiter maakt. Is hij of zij gericht op scoren? Of is het de opzet om iemand echt gelukkig te maken in een nieuwe job en de wensen van de nieuwe werkgever te vervullen?

Schuilt er waarheid in de veelgehoorde klacht dat recruiters vaak iemand wegplukken en gaten achterlaten? Wat maakt dat een recruiter duurzaam werkt?

Sommige recruiters zijn succesvoller, zij plaatsen mensen die lang op hun nieuwe plek blijven en een goede job doen. Tja, welke factoren maken een recruiter nou écht goed in zijn/haar vak?

Voor het artikel zoeken wij de ongezouten en constructieve input van finance professionals die recentelijk ervaring hebben opgedaan met een recruiter of recruiters. Geef je mening als reactie onderaan deze pagina of mail ons via redactie@financieel-management.nl. Laat van je horen!

In het artikel proberen wij eveneens een Top 10 te presenteren van individuen die het volgens de markt goed doen in hun baan als finance recruiter.

Hartelijk dank voor de medewerking.

Redactie Financieel Management

Gerelateerde artikelen