VastNed CFO Tom de Witte verlaat Vastned

In de tussentijd zal Tom de Witte zijn taken als CFO blijven uitvoeren en lid van het Bestuur blijven. Dit zal de Raad van Commissarissen ruim de tijd geven een geschikte opvolger te vinden.

Wouter Kolff, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wij zijn Tom bijzonder dankbaar voor zijn werk in de afgelopen elf jaar, inclusief zijn bijdrage aan de verkoop van Vastned Offices/Industrial aan NSI, de uitvoering van de nieuwe strategie van Vastned over de afgelopen twee jaar, en de verkoop van de non-core Spaanse winkelcentra. Gezien Tom’s lange dienstverband heeft de Raad van Commissarissen besloten dat het tijd is voor verandering en voor een nieuwe CFO om Vastned in de volgende fase te leiden, samen met de huidige CEO. Tom zal aanblijven tot er een opvolger is gevonden en een soepele overgang van taken zeker is gesteld.” 
 
Tom de Witte: “De afgelopen elf jaar heb ik het genoegen gehad te bouwen aan een transparante onderneming met een duidelijke strategie en een degelijke financiële structuur. Ik denk dat onze strategie goed is ontvangen door de markt en dat de onderneming goed is toegerust voor de verdere implementatie van haar strategie.” 
 
De ontslagvergoeding van Tom de Witte bedraagt in totaal 1,5 keer zijn huidige vaste basissalaris, meldt het persbericht. Deze vergoeding, die hoger is zoals bepaald in de Nederlandse Corporate Governance Code, is een gedeeltelijke compensatie voor de door Tom de Witte opgebouwde rechten op grond van zijn arbeidscontract voor onbepaalde tijd zoals dat vóór de Code afgesloten werd, aldus VastNed. 
 
 

Gerelateerde artikelen