VANAD Group benoemt Johan Tytgat als CFO

Johan Tytgat versterkt het managementteam van de VANAD Group als CFO. In deze functie houdt hij zich voornamelijk bezig met finance, strategie en het verder uitbouwen van de snel groeiende organisatie.

Johan Tytgat: “VANAD Group maakt een zeer snelle groei door. Deze maand is bijvoorbeeld het belang van de groep in E.Novation uitgebreid, waardoor we nu op een jaaromzet van 36 miljoen uitkomen. De doelen zijn ambitieus en gericht op kwalitatieve groei en internationalisatie. Dit past uitstekend bij mijn persoonlijke doelen.”

De afgelopen 7 jaar was Tytgat directeur bij WE International B.V. en daarvoor 8 jaar bij AAC Capital in London, de toenmalige investeringstak van ABN AMRO. Johan studeerde bedrijfseconomie in Amsterdam en is afgestudeerd registeraccountant.

De VANAD Group bestaat uit verschillende bedrijven die gezamenlijk op innovatieve wijze klanten bedienen met diensten, producten en advisering op het gebied van ICT en Customer Service. Een van de bekendste onderdelen van de VANAD Group is VANAD Contact Centers, dat hoogwaardige dienstverlening biedt op het gebied van klantenservice in de Benelux. De VANAD Group telt zo’n 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel (hoofdkantoor) Londen, Nürnberg, Chengdu (China) en Suzhou (China).

Gerelateerde artikelen