Vaanholt financieel directeur

Remco Vaanholt wordt nieuwe financieel directeur Tauw Group.

Per 1 november 2019 start Remco Vaanholt, 44, als financieel directeur van advies- en ingenieursbureau Tauw Group. Hij volgt Sander Dijkers op, die de functie na het vertrek van Brigitte Hegeman sinds februari 2019 ad interim bekleedde. Vaanholt komt van Brink Group, een wereldwijde speler in trekhaken, waar hij financieel directeur was. Daarvoor was hij werkzaam als hoofd financiële planning en analyse bij bierbrouwer Grolsch en registeraccountant bij EY (voormalig Ernst & Young).

“Met de komst van Remco halen we stevige financiële en internationale ervaring binnen. Hij heeft een historie als registeraccountant én als senior op verschillende financiële posities in het bedrijfsleven”, zegt Ralph van Roessel, Directeur Tauw Group. “Hiermee krijgen we een scherpe businesspartner aan boord die actief bijdraagt aan enerzijds de doorontwikkeling van onze winstgevendheid en anderzijds het verwezenlijken van de ambities van Tauw Group.”

Vaanholt zelf is enthousiast over zijn nieuwe baan. “Tauw heeft een interessante business met een sterke focus op duurzaamheid. Met haar medewerkersparticipatie en de dynamiek die dit alles met zich meebrengt, is het een bijzondere organisatie. Ik zie er dan ook naar uit om als financieel directeur mee te bouwen aan de verdere groei en ontwikkeling van de Tauw Group.”

(bron: Tauw Group)

Gerelateerde artikelen