USG Capacity verscherpt focus op interim-professionals

USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, gaat zich nog meer focussen op interim-professionals om de binding met hen te vergroten. USG Capacity realiseert dit door periodiek de wensen onder de interim-profssionals te monitoren.

De resultaten van de onderzoeken hebben tot doel de interim-professionals intensiever te ondersteunen en te begeleiden op het gebied van persoonlijke coaching, actualiseren van vakkennis door opleidingen en het ontwikkelen van een personal brand.

Uit een onlangs afgesloten klanttevredenheidsonderzoek is naar voren gekomen dat de interim-professionals tevreden zijn over de dienstverlening van USG Capacity. De respondenten beoordeelden de organisatie gemiddeld met een 7,5.

Maar liefst 91,5 procent heeft aangegeven USG Capacity aan te bevelen bij derden. Ondanks deze positieve uitkomsten vindt het bedrijf het van belang dat de interim-professionals ook in de toekomst tevreden blijven. Niet geheel onbelangrijk aangezien het in de huidige arbeidsmarkt voor bedrijven steeds moeilijker is om professionals te binden en te boeien. Dit is een belangrijke reden voor USG Capacity om zich nog meer te focussen op de wensen en behoeften van deze professionals. Persoonlijke coaching biedt de juiste ondersteuning om op deze wensen in te spelen.

Katinka Habermehl- Reuling, algemeen directeur van USG Capacity: “Marketing- en communicatieprofessionals worden steeds schaarser. Helemaal als het gaat om interim-professionals. Hoewel het resultaat van het onderzoek positief is, is een sterke focus wenselijk en noodzakelijk. Door de interim-professionals nog beter te faciliteren, snijdt het mes aan twee kanten; werkgevers krijgen gedreven en gemotiveerde werknemers met actuele vakkennis en de interim-professionals hebben de mogelijkheid zich continu te ontwikkelen.”

Gerelateerde artikelen