Upgrade je financiële strategie met inzichten van brancheleiders

The new way of finance

In onze snel veranderende economie is de rol van de CFO en het finance-team op allerlei manieren veranderd. Waar financiële leiders vroeger verantwoordelijk waren voor budgettering en kostenbeheersing, wordt er nu van hen verwacht dat ze de koers en strategie van het bedrijf bepalen, de operationele efficiëntie verhogen en hun team klaarstomen voor nieuwe uitdagingen. Deze verschuiving heeft geleid tot “The new way of finance”, een beweging waarin flexibiliteit, innovatie en strategisch inzicht centraal staan.

Ben jij finance-professional en wil je voorop blijven lopen in dit dynamische financiële landschap? Ontdek dan de onmisbare inzichten van vijf vooruitstrevende financiële leiders in ons nieuwste ebook “The new way of finance: ben jij klaar voor de financiële wereld van morgen?”. Het ebook staat boordevol tips en adviezen over hoe je je financiën effectiefer kunt beheren, ongeacht de grootte of groeifase van je bedrijf.

Waarom dit ebook?

Begeleiding en advies van Europese brancheleiders: het ebook bevat inzichten van vijf brancheleiders die hun visie geven op de financiële wereld van morgen. Of het nu gaat om het verlagen van kosten, het ontwikkelen van een kostenbewuste mindset of het beheersen van financiële risico’s, je kunt de inzichten uit het ebook direct toepassen binnen je eigen team.

Holistische benadering van kostenbeheer: Caroline Matthews, COO bij Koto, pleit voor een holistische kijk op zakelijke kosten voordat je beslissingen neemt. In plaats van overhaast te snijden in wat op het eerste gezicht “onnodige kosten” lijken, ziet Matthews meer heil in het begrijpen van de rol en waarde van elke uitgave. Haar aanpak van kostenbesparing omvat duidelijke communicatie en samenwerking tussen teams, zodat iedereen op één lijn zit en naar een gezamenlijk doel toewerkt.

Een kostenbewuste mindset ontwikkelen: Robbie Osborne, Head of Finance bij Humaans, deelt slimme strategieën voor kleine en groeiende bedrijven om financiële discipline te behouden, zelfs tijdens fases van hyper groei. Zijn advies over het realistisch inschatten van financiële prognoses en het evalueren van uitgaven helpt je bedrijf om valkuilen in de cashflow te vermijden en duurzaam en verantwoord met geld om te gaan.

Financiële risico’s managen: Martin Dalskov, Senior Accounting Manager bij Podimo, bespreekt de cruciale rol van goede afstemming en controles rondom bank toegang. Zijn inzichten over het gebruik van ERP-tools om processen te automatiseren en financiële risico’s te beheersen, besparen je team veel tijd en voorkomen kostbare fouten.

Kiezen voor de juiste controles: Chelsea Connolly, Finance Director voor Product, Tech en Ops bij Pleo, onderzoekt hoe je financiële controle kunt afstemmen op de unieke behoeften van je bedrijf. Van het vaststellen van een basislijn voor uitgaven tot het opzetten van rapportagefrequenties, Connolly’s advies is essentieel voor het creëren van een verantwoord en efficiënt controleproces binnen je organisatie.

Efficiëntie in financiën en werkplek vergroten: Ben Withinshaw, Director bij Surrey Hills Accountancy, belicht de voordelen van digitale boekhouding. Door over te stappen op cloudsystemen verklein je de kans op fouten, bespaar je veel tijd en krijg je toegang tot realtime data. Dit stroomlijnt je bedrijfsvoering en draagt bij aan slimmere besluitvorming.

De toekomst van finance begint vandaag

The new way of finance is niet slechts een hype – het is een noodzaak voor elk bedrijf dat voorop wil lopen in de digitale transformatie. Met de tools, tips en strategieën uit ons ebook til je jouw financiën naar een hoger niveau en ben je klaar voor de wereld van morgen.

Of je nu een CFO, financieel manager of opkomend talent bent, dit ebook biedt de kennis en inspiratie die je nodig hebt om je team klaar te stomen voor the new way of finance. Mis deze kans niet en ontdek de tips en inzichten van internationale brancheleiders in Europa.

Kom nu in actie

Wil je deze waardevolle inzichten meteen toepassen en je financiële processen verbeteren? Download nu ons ebook “The new way of finance: ben jij klaar voor de financiële wereld van morgen?” en ontdek wat de toekomst voor jouw bedrijf in petto heeft.

[/kader]Download nu en ontdek hoe jij het verschil maakt in de financiële wereld van morgen. Het succes van je bedrijf begint hier.[/kader]

Gerelateerde artikelen