Swyx stelt Dirk Valbert aan als CFO

Swyx, specialist op het gebied van Unified Communications-oplossingen voor het MKB, heeft met ingang van 1 mei Dirk Valbert aangesteld als Chief Financial Officer.

Valbert (45) heeft ruim achttien jaar ervaring in de telecombranche en heeft gedurende deze tijd een flinke expertise opgebouwd op het gebied van financiën, controlling en advies. Bovendien beschikt hij over een ruime managementervaring. 
Valbert begon zijn carrière bij Mannesmann Mobilfunk. Ook was hij twaalf jaar lang werkzaam als CFO bij conVISUAL AG en begeleidde hij de producent van Mobile Marketing Solutions succesvol bij de beursgang. Daarna was Valbert als directeur verantwoordelijk voor de duurzame herstructurering van een producent van displaysystemen.
 
Dr. Ralf Ebbinghaus, CEO van Swyx Solutions AG over de aanstelling van Valbert: “We hebben de tijd genomen om de juiste persoon voor deze functie te vinden. Swyx bevindt zich momenteel in een overgangsfase waarbij structuren en processen worden afgestemd op het SaaS-businessmodel. Hiervoor hebben we een professional als Dirk Valbert nodig, die beschikt over de juiste ervaring en oog heeft voor toekomstige markten.”

Gerelateerde artikelen