Steven Flipse benoemd tot CFO van Sanoma Uitgevers

Steven Flipse treedt per 1 april toe tot de directie van Sanoma Uitgevers als Chief Financial Officer (CFO). Met zijn benoeming heeft Sanoma Uitgevers een vierhoofdige directie, waarin ook de financiële discipline is vertegenwoordigd.

Flipse (44) is sinds 2000 in dienst bij Sanoma Uitgevers als Director Finance. Deze functie komt per 1 april te vervallen. Flipse blijft ook als CFO verantwoordelijk voor de afdelingen Financiële Administratie, Supply Chain Management, Facility Management, Planning & Control en Advertising Care.
 
Flipse neemt in de directie plaats naast CEO Dick Molman, COO Print Henk Scheenstra en COO Digital Media Michiel Buitelaar.

Dick Molman over de benoeming: ‘Wij vonden de tijd rijp om in een organisatie van deze omvang de financiële discipline binnen de directie te versterken. Flipse heeft al bewezen een zeer bekwame CFO te zijn en we zijn blij dat hij de directie met zijn kennis en ervaring op financieel gebied gaat aanvullen. Al ben ik in mijn huidige functie al volop bij directiezaken betrokken, vind ik het een goede zaak dat Finance nu ook officieel belegd is in de directie van Sanoma Uitgevers. In dit uitdagende mediaconcern, dat heeft te maken met een veranderend medialandschap, is het van groot belang dat het financile beleid optimaal in afstemming is met de strategische ontwikkelingen.’

Gerelateerde artikelen