Siebren van der Berg: Jonge Ambtenaar van het Jaar

Jong, zelfbewust, energiek, serieus, geloofwaardig en oprecht, zo typeerde de voorzitter van de jury, Agnes Jongerius, de winnaar van de FUTUR Award Jonge Ambtenaar van het Jaar. Voor de zevende maal is de prestigieuze FUTUR Award uitgereikt.

Dit jaar is Siebren van der Berg, adviseur personeelsmanagement bij de gemeente Smallingerland de winnaar. De finalisten gingen onder het toeziend oog van de jury, bestaande uit Agnes Jongerius (voorzitter Vakcentrale FNV), Maurice de Hond (opinieleider en directeur View/Ture) en Sander de Rouwe (Tweede Kamerlid CDA), live met elkaar de battle aan.

Siebren van der Berg heeft deze battle met glans doorstaan en wint daardoor niet alleen de eervolle titel en een prachtig kunstwerk, maar krijgt hij ook een netwerkprijs aangeboden. Hij mag een week naar Brussel om daar te netwerken bij diverse Europese instituties.

Jonge ambtenaren verrichten veel nuttig en onmisbaar werk en dat mag op een goede en aantrekkelijke manier onder de aandacht worden gebracht. Ook wil FUTUR de vernieuwing en verbetering van de overheid door deze jonge ambitieuze ambtenaren stimuleren.

Gerelateerde artikelen