Sena benoemt Hans Moolhuijsen tot Financieel Directeur

Met ingang van 1 januari 2013 wordt Hans Moolhuijsen (48) benoemd tot Financieel Directeur van Sena. Op dit moment is hij Financieel Directeur van ManpowerGroup Nederland.

Moolhuijsen is na zijn studie werkzaam geweest bij de NS, KLM/Air France in binnen- en buitenland, RAM Mobile Data, Randstad en werkt sinds 2005 bij ManpowerGroup Nederland. Met deze benoeming is de herinrichting van de bestuursstructuur van Sena volledig afgerond. Naast de onlangs geformeerde Raad van Aangeslotenen en Raad van Toezicht is de statutaire directie met deze benoeming gecompleteerd.

Ed Nijpels, Voorzitter van de Raad van Toezicht, zegt: “Sena is verheugd over zijn komst. Met Hans halen we een ervaren professional in huis. In ons streven naar optimalisatie van de processen en maximale transparantie naar de diverse stakeholders zal Hans met zijn ervaring en competenties een belangrijke rol gaan vervullen.”

Over zijn benoeming bij Sena stelt Hans Moolhuijsen: “Ik vind het een mooie uitdaging om vanuit mijn nieuwe rol een verbinding te creëren die waarde toevoegt aan zowel de gebruikers van muziek als de performers en producenten ervan.“

Bij het Sena Muziekproductiefonds kunnen professionele muzikanten, die niet genoeg middelen hebben voor een kwalitatief hoogwaardige plaatopname, een aanvraag doen voor financiële ondersteuning, die voor tweederde uit een schenking en een derde uit een (renteloze) lening bestaat. Hiermee geeft Sena muzikanten de gelegenheid opnamen van goede en exploiteerbare kwaliteit te maken die zowel op een fysieke drager als digitale content kunnen worden geëxploiteerd.

 

Gerelateerde artikelen