Saskia Lorrez wordt CFO bij ADP Nederland

Bij ADP Nederland BV vinden twee nieuwe benoemingen plaats binnen het directieteam. John Blazey (38) treedt per 1 maart aanstaande in dienst als Directeur R&D en Saskia Lorrez (36) treedt medio maart aan als Chief Financial Officer (CFO) bij ADP Nederland.

Lorrez vervangt Ties Overeinder die de functie op interim basis vervulde na het plotselinge overlijden van Rose Tsounis in juli 2012.

Als CFO zal zij zich bezig houden met de dagelijkse financiële sturing van ADP Nederland en het verder uitbouwen van de rol van Finance als business partner voor de organisatie. Lorrez maakt ook deel uit van het Financial Leadership-team van ADP Employer Services International. Lorrez is sinds 2005 in dienst bij ADP Dealer services International als Controller voor Europa, Scandinavië, Latijns-Amerika en Rusland. Voordat Lorrez bij ADP aan de slag ging, werkte ze als auditor bij Ernst & Young.

CEO van ADP Nederland Léon Vergnes is verheugd met de toetreding van Blazey en Lorrez tot het directieteam. “Met deze benoemingen zijn we als directieteam weer op volle sterkte. Saskia werkt al een lange tijd bij ADP en is als echte ADP-er iemand die de cultuur door en door kent. Met John brengen we juist expertise van buiten in ons team op onder andere het gebied van snelle ontwikkelcycli en mobiele technologie. Met deze benoemingen ontstaat een mooie balans in het team, ik kijk er naar uit om met ze samen te werken.”  

Bron: ADP

Gerelateerde artikelen