RFS Holland Holding benoemt Pieter Verboom tot CFO

De Raad van Commissarissen van RFS Holland Holding BV maakt hierbij bekend dat met ingang van 15 oktober a.s. Dr. Pieter M. Verboom is benoemd tot Chief Financial Officer (CFO).

Pieter Verboom was tot mei jl. werkzaam als Chief Financial Officer en Executive Vice President van de Schiphol Groep. Voordien heeft hij diverse CFO functies bekleed binnen Philips Electronics. Daarnaast is hij commissaris bij diverse ondernemingen en raadslid bij de Ondernemingskamer.

RFS Holland Holding B.V. (RFS) is de houdstermaatschappij van Wehkamp.nl, Lacent B.V., Create2fit en Fonq.nl. De onderneming is marktleider op het gebied van online winkelen in Nederland.

Bij RFS Holland Holding B.V., met een jaaromzet van Euro 548 miljoen, werken in totaal 830 mensen. De onderneming is de afgelopen jaren flink gegroeid. De strategie van RFS is gericht op het uitbouwen van haar leidende positie in online-winkelen door organische groei van de bestaande formules, acquisities en het aangaan van strategische allianties met gerenommeerde retailers.

__________________________________________________________________________________

Ook in de personaliarubriek van FM.nl?
Bent u onlangs benoemd in een nieuwe financiele functie? Heeft u een nieuwe collega?
Stuur een bericht en foto naar redactie@financieel-management.nl
__________________________________________________________________________________

Gerelateerde artikelen