Rekenmeesters verwerft gunning aanbesteding ‘Financieel-administratief specialisten’ voor Gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag had de wens om de inhuur van financiële specialisten te bundelen bij een beperkt aantal leveranciers. Hiervoor is onlangs door de Gemeente Den Haag een Europese aanbesteding uitgeschreven en hierop hebben meerdere organisaties een offerte uitgebracht. Rekenmeesters heeft uiteindelijk de gunning aanbesteding "Financieel-administratief specialisten" verworven.

De Gemeente Den Haag had de wens om de inhuur van financiële specialisten te bundelen bij een beperkt aantal leveranciers. Hiervoor is onlangs door de Gemeente Den Haag een Europese aanbesteding uitgeschreven en hierop hebben meerdere organisaties een offerte uitgebracht.

Inmiddels is dit traject afgesloten en daarmee de wens van de Gemeente Den Haag gerealiseerd, met het benoemen van Rekenmeesters Finance Professionals als prefererende leverancier.

De opdracht gaat in per 1 januari 2009 en is aangegaan voor een periode van 2 jaar.

Concreet betekent dit dat Rekenmeesters Finance Professionals financieel-administratief personeel gaat leveren, op elk niveau binnen alle diensten van de Gemeente Den Haag en haar gelieerde organisaties.

Rekenmeesters Finance Professionals is geselecteerd op basis van haar materiedeskundigheid en de meest economische aanbieding.

Rekenmeesters is onderdeel van het beursgenoteerde Randstad Holding BV, heeft vier vestigingen in Nederland. Rekenmeesters is ISO gecertificeerd en verzorgt de projectmatige inzet van financieel en administratief specialisten op elk niveau.

Gerelateerde artikelen