Rekenmeesters lanceert nieuwe website

Vandaag vindt de officiële introductie plaats van de nieuwe website van Rekenmeesters. De nieuwe webomgeving sluit niet alleen visueel, maar ook functioneel nauw aan bij de kernpropositie van Rekenmeesters: oog voor de mens achter de cijfers.

Met slechts één muisklik zien bezoekers een compleet overzicht van alle vacatures en beschikbare kandidaten, waardoor ze heel snel financiële vacatures of financieel specialisten kunnen vinden.

Financieel specialisten op zoek naar een tijdelijke of vaste baan kunnen direct online solliciteren, opdrachtgevers kunnen online beschikbare kandidaten uitnodigen voor een gesprek. Ondanks het geautomatiseerde proces blijft Rekenmeesters vasthouden aan de persoonlijke noot: iedere sollicitant wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Want Rekenmeesters wil de persoon achter het cv leren kennen.

Commercieel directeur Albert Allmers: ”De website is pas enkele dagen online. We hebben er nog geen ruchtbaarheid aan gegeven en nu al hebben we nieuwe opdrachten van opdrachtgevers en aanmeldingen van een fors aantal kandidaten op zoek naar vast of projectmatig werk. Dankzij onze lange staat van dienst en de manier waarop Rekenmeesters is georganiseerd, is Rekenmeesters dé marketingtool voor financieel, pensioen- en actuarieel specialisten. Wij kennen de markt door en door. En via onze ambassadeurs, onze eigen consultants, komen wij in contact met een enorm netwerk aan potentiële kandidaten en nieuwe opdrachten.”

Rekenmeesters bestaat sinds 1994 en is gespecialiseerd in de inzet van financieel, pensioen- en actuarieel specialisten op projectbasis. Via het label Rekenmeesters Werving & Selectie bemiddelt zij financieel, pensioen- en actuarieel specialisten voor een vast dienstverband.

De nieuwe website is te bezoeken op www.rekenmeesters.nl

Gerelateerde artikelen