Presentatie onderzoek Best Employers to Work for 2009 op 1 juli 2009

Op woensdag 1 juli 2009 worden de resultaten van het onderzoek Best Employer to Work for in Finance 2009 toegelicht ter kantore van Alex van Groningen.

Deze bijeenkomst is gratis en exclusief bedoeld voor de top 100 werkgevers. Aanwezig zijn o.a. Heineken, ABN Amro, Microsoft, Yacht, BinckBank, Belastingdienst B/CA, ConQuaestor, Triodos Bank, Atos Origin Nederland, Steens, ING Bank, Achmea Netherlands, Nederlandse Spoorwegen, Koninklijke TNT Post, Atos Origin Nederland en Michael Page.

Over het onderzoek Best Employers to Work for 2009: Financieel Management en Finance.nl voeren jaarlijks een onderzoek uit naar de beste werkgevers voor financials. Circa 50.000 financials krijgen de vragenlijst en geven aan waar zij graag zouden werken en wat belangrijk is voor hen in hun werk. Een uniek onderzoek dat inzicht geeft in de arbeidsmarkt. De resultaten worden gepubliceerd in de carrierespecial van Tijdschrift Financieel Management die de deelnemers mee naar huis krijgen.

Tijdens de bijeenkomst op woensdag 1 juli 2009  worden de onderzoeksresultaten gepresenteerd door marktonderzoeksbureau RuigrokNetpanel en krijgt u inhoudelijk inzicht over hoe het onderzoek is opgezet. Aansluitend wisselen de deelnemers kennis en ervaringen uit over het succesvol werven van financials. Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur   Aanvang
15.15 uur   Start
16.00 uur   Pauze
16.15 uur   Hervatting
17.00 uur   Einde + one for the road

De deelnemers zijn allen werkzaam bij de top 100 favoriete werkgevers en verantwoordelijk voor recruitment. Het belooft een zeer interessante en inspirerende bijeenkomst te worden die wij u van harte kunnen aanbevelen.

Heeft u belangstelling om deze gratis en exclusieve bijeenkomst bij te wonen? Mail Alex van Groningen alex@alexvangroningen.nl

Gerelateerde artikelen