Presentatie: Leadership from the Inside-Out: Strategies for Leading in the 21st Century

Leiderschap is het vermogen om een toekomst te creeren waartoe andere mensen willen behoren. Gebruikmakend van deze definitie zijn wij allemaal leiders, immers op professioneel en persoonlijk vlak is er altijd iemand die ons volgt. Maar voordat je andere kunt leiden naar de toekomst, moet je jezelf erheen leiden. Effectieve leiders hebben het vermogen personen, situaties en uitdagingen te identificeren, waardoor ze hoogstwaarschijnlijk succesvol zijn. Daarbij handelen ze vanuit een altijd groeiend 'center of excellence' en ontgrendelen onaangebroken potenties in zichzelf en in de mensen die ze leiden. Dr. Elizabeth van Geerestein MBA (adjunct professor, RSM Erasmus Universiteit en partner Papillon & Partners)

Maar voordat je andere kunt leiden naar de toekomst, moet je jezelf erheen leiden. Effectieve leiders hebben het vermogen personen, situaties en uitdagingen te identificeren, waardoor ze hoogstwaarschijnlijk succesvol zijn. Daarbij handelen ze vanuit een altijd groeiend ‘center of excellence’  en ontgrendelen onaangebroken potenties in zichzelf en in de mensen die ze leiden.

Tijdens het 3e Jaarcongres Public Finance hield Dr. Elizabeth van Geerestein MBA (adjunct professor, RSM Erasmus Universiteit en partner Papillon & Partners) een presentatie getiteld Leadership from the Inside-Out: Strategies for Leading in the 21st Century.

Gerelateerde artikelen