Peter Hulsbos benoemd als Algemeen Directeur bij Yacht

Peter Hulsbos, Algemeen Directeur bij Tempo-Team, is per 1 oktober benoemd als de nieuwe Algemeen Directeur van Yacht. Hij zal op hetzelfde moment worden opgevolgd door Kees Stroomer, de huidig directeur van Randstad Polen.

Peter Hulsbos begint per 1 oktober als Algemeen Directeur bij Yacht, marktleider in detachering van hoger opgeleid personeel. Peter Hulsbos ziet veel uitdaging in zijn nieuwe functie.

Hulsbos: “De markt van interim-professionals is sterk in beweging. Aan de ene kant vragen bedrijven in toenemende mate om hoogopgeleide professionals èn zien wij de trend om steeds vaker projecten uit te besteden, waar hoger gekwalificeerde mensen voor nodig zijn. Aan de andere kant de opkomst van hoogopgeleide freelancers, de toegenomen mobiliteit van hoger opgeleiden en de eisen die zij stellen aan arbeid. Deze ontwikkelingen stellen steeds hogere eisen aan bedrijven zoals Yacht. Ik geloof in de kwaliteit en professionaliteit van dit bedrijf en ga daarom met veel enthousiasme de uitdaging aan.”

Peter Hulsbos is 17 jaar geleden begonnen bij Tempo-Team en geeft sinds 10 jaar leiding aan Tempo-Team. Onder de leiding van Peter Hulsbos is Tempo-Team uitgegroeid tot het tweede uitzendbureau van Nederland. Peter Hulsbos: “Om in de termen van één van onze commercials te spreken: het waren 17 fantastische jaren! Tempo-Team is een organisatie waar met een enorme passie en vakmanschap, elke dag opnieuw, gewerkt wordt aan het leveren van kwaliteit aan onze klanten.”

De integratie van Vedior ziet Peter Hulsbos als één van de mooiste projecten uit zijn carrière bij Tempo-Team. “De komst van Vedior naar Tempo-Team is in veel opzichten zeer geslaagd. Deze integratie heeft echt iets toegevoegd aan Tempo-Team. Naast een verbreding van de productportfolio, de uitbreiding van het klantenbestand en het vestigingennetwerk, hebben juist ook de mensen van Vedior iets extra’s gebracht. De vlekkeloze en uiterst snelle integratie is iets waar de organisatie met recht trots op mag zijn.”

Kees Stroomer opvolger Hulsbos
Peter Hulsbos zal worden opgevolgd door Kees Stroomer, geen onbekende voor Tempo-Team. Hij is in 1992 als vestigingsmanager bij Tempo-Team begonnen. Van 1999 tot 2004 was Kees Stroomer als Business Unit Directeur verantwoordelijk voor west Nederland. Daarna heeft hij zijn carrière binnen de Randstad Groep internationaal voortgezet. Van 2004 tot 2007 was hij algemeen directeur voor Randstad Denemarken en Zweden, tevens verantwoordelijk voor Zwitserland en Portugal. Vanaf 2007 tot op heden is Kees Stroomer Algemeen Directeur Randstad Polen en verantwoordelijk voor Tsjechië en Slowakije.

Kees Stroomer is enthousiast over zijn terugkeer naar Tempo-Team: “Tempo-Team is een organisatie met een hele sterke
cultuur. Als je daar een tijd gewerkt hebt, laat je dat nooit echt meer los. Dat Tempo-Team gevoel blijft altijd in je zitten. Ik ben daarom erg blij dat ik Peter mag opvolgen en na ruim vijf jaar zal terugkeren”.

Gerelateerde artikelen