Oscar van Leeuwen treedt aan als partner bij ConQuaestor

Oscar van Leeuwen (51) is deze maand gestart bij adviesorganisatie ConQuaestor in Utrecht. Oscar treedt aan als partner en zal verantwoordelijk worden voor de consulting activiteiten binnen de Financial Management & Assurance (F&A) praktijk.

Van Leeuwen gaat hier nauw samenwerken met Loek Meijers. Meijers is sinds 2011 partner bij ConQuaestor. Van Leeuwen zal zijn nieuwe rol binnen ConQuaestor blijven combineren met zijn positie als hoogleraar Bestuurlijke Informatievoorziening aan de VU. Voorheen was Oscar bestuursvoorzitter bij Atos Consulting en was hij partner bij KPMG.

Jan Bosman, voorzitter van het bestuur en partner bij ConQuaestor zegt over de recente aanstelling: “Oscar is een vooraanstaand professional met een grote staat van dienst maar bovenal iemand met een enorme drive om onze ambitie als de #1 adviseur van de CFO te gaan waarmaken. Een belangrijke stap hierin zal de implementatie zijn van het plan om de accountantspraktijk van Grant Thornton en de adviespraktijk van ConQuaestor dichter bij elkaar te brengen, en waarmee in Nederland een geheel nieuw type  dienstverlener zal ontstaan op het vlak van financieel management.”  

Oscar van Leeuwen over zijn keuze voor ConQuaestor: “ConQuaestor is het enige adviesbureau op financieel management gebied dat op eigen kracht in staat is geweest in de Nederlandse markt een prachtige klantenportefeuille op te bouwen. De fusie met Grant Thornton per 1 juli jongstleden biedt bovendien de mogelijkheid om ook de kracht van een internationaal accountantsbureau te benutten. Ik verheug me erop om me te kunnen gaan richten op alle mogelijkheden die hierdoor in de markt voor ConQuaestor gaan ontstaan”.

Oscar is getrouwd en heeft drie kinderen van 11, 14 en 18 jaar. Hij woont met zijn gezin in Maarssen en is in zijn vrije tijd actief lid van een voetbalvereniging.

Gerelateerde artikelen