Nieuwe CFO bij Vodafone Nederland

Vodafone Nederland heeft Amanda Nelson benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) en volgt hiermee Thomas Nowak op. Na 3 jaar bij Vodafone Nederland, wordt Thomas Nowak de nieuwe CFO bij Vodafone UK. Amanda Nelson begint haar rol op 1 juni 2009 en zal toetreden tot het General Management Team van Vodafone Nederland.

Nelson werkt in totaal al 10 jaar voor verschillende bedrijfsonderdelen van Vodafone. Ze was recentelijk Head of Decision Support en Head of Finance Operations voor Vodafone Nederland, daarvoor Senior Finance Manager bij Vodafone Group en Vodafone Japan en bekleedde verschillende financiële functies in Nieuw Zeeland en Groot-Brittannië.

Jens Schulte Bockum, CEO van Vodafone Nederland: “Ik ben ontzettend blij dat we ook voor een directiefunctie als CFO binnen onze eigen organisatie over voldoende potentieel beschikken. Amanda is een financieel talent met een schat aan ervaring. Ze kent niet alleen de Vodafone organisatie wereldwijd, maar ook die in Nederland erg goed. Ik ben ervan overtuigd dat ze de juiste vrouw is voor die positie.”

Thomas Nowak heeft de afgelopen 3 jaar leiding gegeven aan de financieel strategische planning en operationele processen van Vodafone Nederland. Daarnaast was hij lid van het General Management Team.

Gerelateerde artikelen