Nieuwe CFO bij Capgemini Nederland

Met ingang van 1 september 2008 is de Belg Andy Berrens (41) benoemd tot Legal Finance Director bij Capgemini N.V. Hieronder vallen alle activiteiten van Capgemini in de Benelux. Berrens volgt hiermee Rob Koppen op die het bedrijf per 18 september zal verlaten.

Naast zijn rol als Legal Finance Director zal Berrens optreden als Chief Financial officer voor de discipline Technology Services van Capgemini Nederland B.V. Berrens is sinds 1991 bij Capgemini werkzaam.

Na voltooiing van zijn opleiding tot handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit van Leuven in 1988, trad de Berrens in dienst bij Coopers & Lybrand (tegenwoordig PricewaterhouseCoopers) als senior auditor. Drie jaar later stapte hij over naar Capgemini Belgium, waarvoor hij diverse managementfuncties bekleedde.

De afgelopen zes jaar werkte Berrens als Chief Financial and Administrative Officer voor Capgemini Belgium. Over zijn nieuwe functie: ‘Het is voor mij een mooie en interessante uitdaging om een rol te spelen binnen één van de grootste en financieel meest succesvolle entiteiten van de Capgemini Group.’

 

Gerelateerde artikelen