Nieuw netwerk voor vrouwelijke CFO’s

fallback
De vrouwelijke financial executive is bezig met een onstuitbare opmars in een nog immer door mannen gedomineerde wereld. Het heeft er echter alle schijn van dat het financiële 'old boys network' er een serieuze vrouwelijke tegenhanger heeft bij gekregen. In het najaar van 2005 is er een netwerk voor vrouwelijke CFO's in het leven geroepen, Chief Financial Female Officer (CFFO) geheten.

Vrouwen met een leidinggevende functie op financieel gebied (financiële eindverantwoordelijkheid voor een bedrijf, organisatie of portefeuille) kunnen lid worden door zich aan te melden op de website (www.cffo.nl). Het netwerk wordt ondersteund door bijeenkomsten en activiteiten die door de leden zelf worden georganiseerd.

Inspiratie
Karin Bos, partner van Atos Consulting is de oprichtster van het netwerk. Bos: “In de wetenschap dat vrouwen een eigen visie en aanpak hebben, is het zinvol ervaringen te delen en te verrijken met gelijkgestemden binnen die eigen visie. Het netwerk biedt haar leden de mogelijkheid, uit een verscheidenheid aan organisaties, door herkenning en erkenning, geïnspireerd te worden. Door deze inspiratie krijgen zij betere inzichten en kunnen zij hun horizon verbreden.

Gerelateerde artikelen