Morten Andreasen nieuwe CFO van ISS Facility Services

ISS heeft Morten Andreasen (40) benoemd tot nieuwe CFO voor ISS Nederland per 1 augustus 2012. Morten werkt al sinds 2001 bij ISS en bekleedde hier verschillende functies waaronder Group Controller in Kopenhagen.

Tijdens zijn periode bij ISS is hij Business Controller voor ISS Frankrijk geweest en voor de Cleaning organisatie in Nederland in de periode 2003-2005. Daarna was hij CFO van ISS in Turkije, financieel directeur voor Asia Pacific (APAC) en hij werd in zijn huidige functie begin 2010 benoemd als Regional CFO. Allan Stich, sinds 2007 CFO bij ISS Nederland, zal een nieuwe functie gaan bekleden binnen het wereldwijde concern.

Peter van der Vorm, algemeen directeur ISS Nederland “Ik ben erg blij dat Morten deze benoeming heeft aanvaard en plaats zal nemen in de directie van ISS Nederland. Ik kijk er naar uit om met Morten samen te gaan werken. Hij heeft ruime ervaring in verschillende financiële functies en landen en ik ben er zeker van dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan het team en een succesvolle realisatie van onze strategie in zijn nieuwe rol”.

Morten Andreasen, CFO ISS Nederland “Ik ben blij dat ik deze positie in Nederland kan gaan invullen. De sterke focus op de core business bij onze klanten en de flexibilisering van kosten en efficiency die de markt in deze tijd vraagt, biedt grote kansen en uitdagingen voor ISS in Nederland. Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te gaan leveren aan de verdere groei en het succes van ons bedrijf”.

ISS Facility Services is één van de grootste facilitaire dienstverleners in Nederland en heeft ongeveer 18.500 professionals in dienst en realiseerde in 2011 een omzet van 438,2 miljoen euro. De diensten van ISS zijn gegroepeerd in vijf pilaren: Cleaning Services, Catering Services, Support Services, Property Services en Security Services. De ambitie van ISS is om een pakket van geïntegreerde facilitaire diensten bij haar klanten aan te bieden. Door de klanten facilitaire zorg uit handen te nemen, kunnen zij zich richten op hun eigen kernprocessen.

Bron: ISS Nederland

Gerelateerde artikelen