Monique Harmsen benoemd tot hoofdredacteur CFO Magazine

De directie van CxO Media, de uitgever van diverse mediaproducties en organisator van toonaangevende Finance congressen zoals CFO Day en Finance Transformation, maakt de benoeming bekend van Monique Harmsen (44) tot hoofdredacteur van CFO Magazine. Zij is reeds begonnen op 1 oktober 2008.

Monique volgt in deze functie Jan Bletz op die sinds het oprichten van CFO Magazine in 2003 deze functie bekleedde. Jan wist in een periode van vijf jaar het blad op het huidige hoge niveau te brengen en de uitgever bedankt hem voor zijn tomeloze inzet en wenst hem alle succes toe met zijn nieuwe activiteiten. Jan blijft als redacteur betrokken bij CFO Magazine.

Uitgever Mando Vroling over de benoeming: “Het is ons een waar genoegen om Monique te verwelkomen als nieuwe hoofdredacteur van CFO Magazine, een blad dat inmiddels een begrip is in financieel Nederland. We hebben er alle vertrouwen in dat wij het blad inhoudelijk nog beter gaan maken door te blijven investeren in waardevolle content voor de CFO Community.”

Monique Harmsen studeerde Economische Geschiedenis aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Zij begon haar journalistieke loopbaan in 1987 bij De Telegraaf waar zij zich voor een periode van twintig jaar bezig hield met financiële verslaggeving. Zij maakte de opkomst van het internet mee en speelde een sleutelrol in het opzetten van De Financiële Telegraaf (DFT).

Over haar benoeming zegt Harmsen: ”Na de hectiek van  een dagblad verheug ik me op de mogelijkheid om de verdieping te zoeken. De wereld om ons heen is aan snelle veranderingen onderhevig en het zal boeiend zijn om te zien wat dit betekent voor de CFO en met welke strategieën zij deze veranderingen zullen beantwoorden.”

Over CFO Magazine
CFO Magazine is een hoogwaardig, inhoudelijk en journalistiek kritisch blad dat meerwaarde biedt aan de toch al druk bezette CFO. Het blad besteedt aandacht aan de zakelijke en persoonlijke kanten van het bestaan als CFO die steeds invloedrijker wordt binnen het midden- en grootbedrijf. CFO Magazine verschijnt zes keer per jaar.

Over CxO Media
CxO Media is uitgever van Tijdschrift Financieel Management, CFO Magazine en Fusie & Overname, verschillende websites zoals Financieel-Management.nl, jaarboeken en e-zines. CxO Media is tevens organisator van verschillende evenementen waaronder CFO Day, het Jaarcongres Finance Transformation, Controlling, Credit Management en Public Finance.

 

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

 

Voor meer informatie:
 
Mando Vroling (directeur en uitgever)
 
CxO Media
Burgemeester Haspelslaan 63
1181 NB Amstelveen
 
 

Gerelateerde artikelen