Mike Reynolds aangesteld als CFO bij ACE European Group

ACE European Group maakt vandaag de aanstelling bekent van Mike Reynolds als nieuwe Chief Financial Officer. Philippa Curtis, CFO voor de Europese bedrijfsvoering van ACE sinds 1996 treedt af in september 2009.

Reynolds werkte hiervoor bij AON Corporation, waar hij meest recentelijk CFO was voor Aon Benfield. Standplaats van Reynolds zal het Europese hoofdkantoor in Londen zijn en hij zal verantwoording afleggen aan Andrew Kendrick, Chairman en CEO van ACE European Group.

Wereldwijd is de ACE Group leidend op het gebied van verzekeringen en herverzekeringen. Met kantoren gevestigd in meer dan 50 landen bedient de ACE Group diverse groepen van nationale en internationale klanten in ruim 140 landen.

ACE European Group Limited, een divisie van de ACE Group of Companies, heeft kantoren in 20 Europese landen. Het bedrijf opereert in de Benelux onder de handelsnaam ACE Europe en biedt vanuit haar kantoren in Antwerpen, Brussel en Rotterdam industriële schadeverzekeringen aan via de divisie Property & Casualty, en personenverzekeringen via de divisie Accident & Health / Personal Lines.

Gerelateerde artikelen