Martijn Brand nieuwe directeur ADP Nederland

Martijn Brand (1965) heeft per 1 juni 2014 Léon Vergnes opgevolgd als Algemeen Directeur van ADP Nederland BV. Brand was Algemeen Directeur van Xerox Nederland.

Léon Vergnes vertrekt na 2,5 jaar bij ADP Nederland om binnen de wereldwijde ADP-organisatie verder te gaan als Senior Vice President GM EMEA. In zijn rol als Algemeen Directeur Nederland zal Martijn Brand gaan rapporteren aan Léon Vergnes.
Vergnes reageert enthousiast op de benoeming van Brand: “Martijn is een zeer ervaren, op groei georiënteerde Algemeen Directeur die met een frisse blik van buiten ADP zal verrijken.”
Uitstekende match
“Martijn past uitstekend bij ADP Nederland. Zijn oriëntatie op de klant, zijn persoonlijkheid en ruime internationale ervaring als Algemeen Directeur zijn belangrijke factoren waarmee hij de ingezette strategie van ADP succesvol kan inkleuren. Belangrijk is het feit dat hij daarbij kan rekenen op een sterk directieteam en deskundige medewerkers,” aldus Vergnes. 
Brand startte in 2005 bij Xerox Nederland en was vanaf 2011 Algemeen Directeur Nederland. Hiervoor was hij Vice President en General Manager European Channels, en vanaf 2009 ook General Manager van Xerox Oostenrijk.
De directie van ADP Nederland bestaat vanaf 1 juni, naast Martijn Brand, uit Loraine Blommendaal (HR), Marcel de Dood (Services), Joan Haafs (Implementatie), Hans Jansen (Sales), John Blazey (R&D), Saskia Lorrez (CFO) en Youssef Saidi (Legal).

Gerelateerde artikelen