Mado van den Brand benoemd als Financial Manager bij Infotheek

Infotheek heeft per 1 juni a.s. Mado van den Brand benoemd als Financial Manager. Hij wordt in zijn rol verantwoordelijk voor Finance & Control.

Bij grote retailers als V&D, C&A en M&S Mode heeft Van den Brand (40) diverse financiële functies bekleed. In zijn laatste twee functies, bij The Nuance Group en bij Noppies, was hij eindverantwoordelijk voor Finance, IT en Legal.

Infotheek is leverancier van hardware en ICT-diensten. Het automatiseringsbedrijf is gespecialiseerd in het doorleveren van voorlaatste modellen PC’s, notebooks, servers, storage, networking, printing en andere apparatuur.

“Infotheek is voor mij een interessant bedrijf vanwege de unieke propositie en het succes ervan in binnen- en buitenland. Dit zorgt voor een snelle groei van het bedrijf. De uitdaging is om er voor te zorgen dat Infotheek in deze dynamiek in control blijft en daardoor succesvol blijft groeien. Daarbij heb ik een sterke affiniteit met IT en kijk ik er naar uit om deze voor mij nieuwe business te leren kennen.”

Gerelateerde artikelen