KPN benoemt Godert Vinkesteijn tot CFO Nederland

De Raad van Bestuur van Koninklijke KPN heeft het voornemen Godert Vinkesteijn (46) te benoemen in de rol van CFO Nederland.

Ook is de RvB voornemens Joost Farwerck (46) per 15 februari te benoemen tot Managing Director Nederland. De  benoemingen volgen op de uitgesproken intentie van de Raad van Bestuur om de marktposities van KPN in Nederland te versterken door klantgerichte investeringen versneld door te voeren. KPN wil aan het eind van 2012 zijn marktaandelen in de Nederlandse mobiele consumentenmarkt en in de breedbandmarkt hebben gestabiliseerd en de kostenbasis hebben verbeterd,  zoals onlangs aangekondigd tijdens de presentatie van de jaarcijfers over 2011.

Godert Vinkesteijn heeft vele jaren ervaring in financiële managementfuncties. Zo was hij CFO van KPN Mobile B.V. en vervulde hij ruim vier jaar lang dezelfde rol bij KPN’s Duitse dochter E-Plus Gruppe. Vinkesteijn heeft grondige kennis van zowel de succesvolle ‘challenger’ strategie van KPN als van de Nederlandse activiteiten van het bedrijf. Godert Vinkesteijn trad in 1991 in dienst bij de toenmalige PTT.

Bron: KPN

__________________________________________________________________________________

Toe aan nieuwe uitdaging?
Finance.nl is met alle vacatures en de top-bedrijven in Nederland, dè nummer 1 vacaturesite voor finance professionals. Voor controllers, accountants, administrateurs en financieel managers. Vind uw droombaan op Finance.nl en plaats uw CV in de CV-databank om door werkgevers gevonden te worden.
__________________________________________________________________________________

Gerelateerde artikelen