KPMG Advisory neemt 3 partners en 20 medewerkers over van ConQuaestor

Per 1 februari 2013 is een team van 23 financieel management consultants (3 partners en 20 medewerkers) van ConQuaestor overgestapt naar KPMG. Dat melden diverse betrokkenen van ConQuaestor.

Binnen KPMG krijgen de consultants de ruimte om de Financial Management praktijk verder uit te bouwen en worden onderdeel van een team van 120 Financial Management consultants met sterke financiële functionele kennis als finance ICT competenties. De overstap biedt de consultants ook de kans hun kennis internationaal in te zetten.

De nieuwe aanwinsten worden binnen KPMG geïntegreerd binnen Management Consulting tak van KPMG Advisory, dat sinds eind vorig jaar onder leiding staat van Erik Schut.

Het bestuur van ConQuaestor meldt het volgende over de overstap: ‘Het spreekt vanzelf dat ConQuaestor het vertrek van drie partners met een groep gewaardeerde collega’s betreurt. De overgang van een deel van het personeel naar KPMG heeft echter geen gevolgen voor de ambitie van ConQuaestor om de #1 adviesorganisatie voor de CFO te worden.’
 
ConQuaestor blijft zich richten op het ondersteunen van klanten in het verbeteren van hun organisaties, door brede expertise van consultants, interim managers en finance professionals. De binnen ConQuaestor overgebleven Financieel Management praktijk gaat door op de ingeslagen weg. In gezamenlijkheid met de circa 400 gemotiveerde mensen die binnen de organisatie werkzaam zijn, heeft ConQuaestor er alle vertrouwen in dat zij haar ambitie zal kunnen waarmaken.

Gerelateerde artikelen