Koninklijke Auping benoemt Willemien Boot tot CFO

Beddenfabrikant Koninklijke Auping bv stelt per 1 april 2015 Willemien Boot (1965) aan als Chief Financial Officer. In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor de aansturing van Finance- en ICT om de ambitieuze internationale groeistrategie van Auping te realiseren.

Groeiversnelling
Auping, een portefeuillebedrijf van NPM Capital, bevindt zich in een transitiefase. Aart Roos, CEO Auping, licht toe: “De internationale business ervaring en expertise van Willemien Boot in de FMCG-branche draagt bij aan het realiseren van onze ambities. Om deze groeistrategie te realiseren investeren we in onze kennis en kunde. Denk dan niet alleen aan onze nieuwe duurzame kantoor- en productielocatie in Deventer, maar ook aan een professioneel team dat nationaal en internationaal voor Auping aantrekkelijke kansen identificeert en pakt, zowel op de consumenten- als op de zakelijke markt.”
 
Vakmanschap
Boot kijkt uit naar deze nieuwe stap in haar carrière: “Auping is een prachtig Nederlands bedrijf met een product dat kwaliteit, vakmanschap en stijl uitstraalt en heeft medewerkers met trots en passie voor het bedrijf. Het zijn uiteindelijk de mensen die het succes creëren, daar draag ik graag als CFO aan bij.
 
Meer dan twintig jaar internationale ervaring
Willemien Boot heeft van 1990 tot voor kort binnen Mars diverse internationale functies vervuld op het gebied van Inkoop, Supply Chain, Business Management en Finance. Tot haar vertrek was zij Finance Director bij Mars International Travel Retail en Site Director Finance voor Mars Veghel, de internationale productielocatie in Nederland.
 
 

Gerelateerde artikelen