Kadenza breidt team BI-consultants uit met Dieneke Swier

fallback
Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft per 1 november Dieneke Swier (35) aangesteld als Business Intelligence consultant. Met deze uitbreiding van het BI-team bevestigt Kadenza haar groeiambities in het speelveld van Enterprise Intelligence-oplossingen.

Dieneke Swier werkte vier jaar voor ABN-AMRO en deed daar voornamelijk ervaring op in het beheer van verzekeringssystemen op een mainframe-platform. In 2001 maakte zij de overstap naar Piramide Automatisering waar zij koos voor het BI-vakgebied. Daar leerde zij de ins en outs van de Cognos-producten voor rapporteren en analyseren.

Bij Kadenza is BI corebusiness in plaats van slechts een klein onderdeel van het geheel, zegt Dieneke Swier. ?De ideeën van Kadenza over bedrijfsbreed geïntegreerde Enterprise Intelligence-mogelijkheden matchten meteen met die van mij.

Het BI-vakgebied wordt steeds complexer. Het is mijn persoonlijke uitdaging om de informatie vanuit bedrijfssystemen voor de eindgebruiker eenvoudig te houden. Daarbij moet de eindgebruiker kunnen vertrouwen op de juiste informatie op het juiste moment, die de werkelijkheid zo nauwkeurig mogelijk reflecteert.?

Gerelateerde artikelen