Jochem In ’t Velt wordt CFO bij Custom Connect

Om de financiële kant van Custom Connect's bedrijfsstrategie verder te versterken, heeft Custom Connect Jochem in 't Velt aangesteld als CFO.

De benoeming is op 1 januari 2015 ingegaan. 
In ‘t Velt (40) heeft zijn sporen verdiend in de financiële wereld, onder meer als investeerder bij AAC Capital Partners. Hij is afgestudeerd als ingenieur Industrial Engineering & Management aan de Universiteit Twente. 
Tijdens zijn werkzaamheden als investeerder heeft hij veel te maken gehad met groeistrategieën. “Ik heb uitvoerig geleerd hoe je ondernemingen op een gecontroleerde wijze kunt laten groeien. Toch sta je als investeerder aan de zijlijn. Op een gegeven moment kreeg ik de behoefte om ook zelf hands-on aan de knoppen van een onderneming te kunnen draaien. Bij Custom Connect krijg ik daar volop de ruimte voor.” 
De belangrijkste missie van In ’t Velt is om Custom Connect op een duurzame manier te laten doorgroeien. “De onderneming heeft een interessant en schaalbaar business model met een enorm groeipotentieel. De groei met dubbele cijfers willen we vasthouden en zo mogelijk versnellen. Maar groei is geen doel op zich. Je kunt wel heel hard gaan, maar uiteindelijk gaat het om wat er onderaan de streep overblijft. Dat betekent goed blijven kijken naar het klantportfolio, de bruto marges en de kosten.” 
Olav van Doorn, CEO van Custom Connect: “De komst van een zwaargewicht als Jochem betekent een aanzienlijke versterking van het Management Team. Het wordt gemakkelijker om onze bedrijfsstrategie – ook internationaal – verder uit te rollen.” Dat Management Team bestaat naast Van Doorn en In ’t Velt verder uit Jan Willem Meijer (medeoprichter en Global Sales Director), Dennis Warnar (Sales Director), Tony Kingsnorth (Sales Director) en Rutger Bevaart (Chief Technology Officer). 
Over Custom Connect 
Custom Connect levert wereldwijd high-performance netwerkoplossingen. De carrier-neutrale aanpak waarborgt dat klanten kunnen rekenen op betrouwbare, geïntegreerde connectiviteit via een enkel point-of-contact. Dit verlaagt de netwerkkosten, verbetert het netwerkmanagement, helpt support te consolideren en vereenvoudigt het inkoopproces. Het specialisme in het ontwikkelen en implementeren van low-latency netwerken op maat heeft Custom Connect een vooraanstaande positie gegeven in tijdgevoelige sectoren, zoals Finance, Enterprise, Retail, Media en Cloud Services.

Gerelateerde artikelen