Jan Peter Kerstens Chief Financial Officer Eyeworks Groep

Televisie- en filmproducent Eyeworks heeft Jan Peter Kerstens benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van de Eyeworks Groep (17 landen). De Raad van Bestuur van Eyeworks is daarmee compleet.

Kerstens begint per 1 april a.s. in Amsterdam aan zijn nieuwe baan. Jan Peter Kerstens (49) heeft een gerespecteerde staat van dienst binnen de internationale televisie industrie vanwege zijn 10 jaar bij Endemol, waar hij van 2005 tot 2010 CFO van de groep was. In die periode groeide de omzet van Endemol tot boven de € 1 miljard en heeft hij het bedrijf in een belangrijke en turbulente periode in goede financiële banen geleid.

Belangrijke momenten waren daarbij de beursgang in 2005, die mede onder zijn leiding tot stand kwam en de verkoop van Endemol NV aan de huidige aandeelhouders in 2007. Het afgelopen jaar was Kerstens werkzaam als CFO bij Metalcorp Group. Vanaf 1 april 2012 bestaat de Raad van bestuur van Eyeworks uit Reinout Oerlemans (CEO), Ronald Wechem (Managing Director), Robert van den Bogaard (COO / Head of Television) enan Peter Kerstens (CFO).

Gerelateerde artikelen