Jan Kastelein nieuwe financieel directeur van CBizz

Jan Kastelijn (51) start per 1 april als fianncieel directeur bij CBizz. De benoeming van Kastelein past in het streven van CBizz om haar positie op de zakelijk markt verder te versterken.

Met de komst van Jan Kastelein als CFO en partner is een ervaren kracht binnen gehaald, die samen met het huidige managementteam, het snel groeiende CBizz verder kan ontwikkelen.

Jan Kastelein is in de afgelopen 11 jaar in verscheidene financiële functies binnen CAIW werkzaam geweest. Hij stond samen met het toen aanwezige directieteam aan de basis van de succesvolle transformatie van CAIW tot het derde kabelbedrijf in Nederland.

CBizz biedt zakelijke diensten voor ondernemers, met een compleet pakket aan diensten. Hoogwaardige internet, via glasvezel of een straalverbinding, DSL of via de kabel, koppeling van verschillende bedrijfslocaties, een domein registreren, uw server bij CBizz plaatsen, gebruikmaken van de zakelijke helpdesk of de beschikking hebben over een virus- en een spamfilter en vaste IP-adressen.

Gerelateerde artikelen