Jan Hendrik Ockels vertrekt bij Yacht

Jan Hendrik Ockels vertrekt per 1 september als directievoorzitter bij Yacht, marktleider op het gebied van detachering van professionals in Nederland en onderdeel van de Randstad groep.

Onder zijn leiding maakte Yacht de afgelopen jaren een enorme verandering en groei door en werd het bedrijf gevormd zoals het er nu staat: een organisatie met meer dan 2.300 hoogopgeleide vakspecialisten die, samen met relaties, duurzame oplossingen biedt aan toonaangevende organisaties door heel Nederland.

Met de overname van Vedior in 2008, gaat Yacht met de zusterbedrijven Voxius, Rekenmeesters en FunktieMediair een nieuwe fase in waarbij een nieuwe leiderschaprol past. Yacht heeft de ambitie om de komende jaren het marktleiderschap in het professionele segment verder uit te bouwen.

Ockels begon zijn carrière bij Randstad als directeur business development voor Randstad Opleidingscentrum. Vervolgens werd hij strategisch adviseur van de roep voor Management Development en daarna directeur Randstad Gezondheidzorg. In 2002 werd hij benoemd bij Yacht tot directeur van het segment Technology. Sinds 2003 is Ockels directievoorzitter bij Yacht.

Ockels zal als adviseur binnen de Randstad Groep actief blijven. 

Gerelateerde artikelen