Infotheek trekt Frits van Peski aan als CFO

Van Peski (54) was eerder werkzaam in directierollen bij de Etam Groep, METRO Cash & Carry International en Koninklijke Ahold N.V.
 
Van Peski: “Het geeft mij een hoop energie om nauw met mensen samen te werken en samen de vastgestelde doelstellingen te behalen. Als groep de externe en interne klantverwachtingen overtreffen en een betere prestatie realiseren dan wat de groep als voor mogelijk had gehouden, leveren iedereen de positieve energie voor de volgende uitdaging. Dit staat garant voor goede resultaten. Ik kijk ernaar uit om onderdeel te gaan vormen van dit mooie en succesvolle bedrijf. Gegeven de continue marktveranderingen en hoge groei liggen er voldoende uitdagingen. Ik heb er zin in.”
 
“De aanname van Frits is in lijn met een geplande directie uitbreiding”, zegt Jordy Kool, CEO van Infotheek. “Met onze internationalisering en uitbreiding van onze dienstverlening is de tijd rijp voor een CFO. De integratie van de recente acquisities behoeft daarnaast voldoende begeleiding. Hiervoor is nu meer ruimte in het team.” Infotheek nam onlangs Network2Day en 4Launch over. Meer acquisities staan op de agenda.
 
 

Gerelateerde artikelen