Ina Kolenbrander bij Hanzevast in dienst getreden als Group Controller.

Na het afronden van de studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Drenthe begon Kolenbrander haar carrière bij accountantskantoor De Jong & Laan. Daarna bekleedde zij diverse functies binnen de automotive branche. Zo was zij onder andere controller bij Dealer Groep Pon in Leusden en financieel manager bij Auto Century in Groningen.

Bij Hanzevast is Kolenbrander als Group Controller verantwoordelijk voor het proces van planning en control alsmede voor de consolidatie, analyse en rapportage van de maand-, kwartaal- en jaarcijfers voor de verschillende divisies van Hanzevast. Daarnaast draagt zij zorg voor de interne en externe financiële informatievoorziening, de administratieve organisatie en de verdere optimalisatie van de systemen, werkwijzen en procedures.

Hanzevast capital is aanbieder van vastgoed- en scheepvaartfondsen voor de Nederlandse, Belgische, Duitse en Oostenrijkse markt. Strategie en beleid van Hanzevast zijn voortdurend gericht op het genereren van meerwaarde voor beleggers en huurders.

Gerelateerde artikelen