HeadFirst Source Group opent Amsterdamse beursdag

Source Group N.V. en branchegenoot HeadFirst zijn onlangs gefuseerd tot HeadFirst Source Group N.V., waarmee het marktleider is geworden op het gebied van inhuur van externe professionals, matchmaking, contracting en payrolling.

Het trading symbol van de aandelen op Euronext is 3 april gewijzigd van SOURC in HFS. Tevens is onlangs de website van de nieuwe combinatie gelanceerd www.headfirstsourcegroup.com. 

Ter ere van deze feiten opent Gert-Jan Schellingerhout, CEO HeadFirst Source Group, vandaag 10 april met een slag op de gong de handelsdag op Euronext Amsterdam.
 
Gert-Jan Schellingerhout spreekt van een bijzonder moment: “De gongslag staat voor mij symbool voor de gezamenlijke start. Samen zijn we met circa 450 miljoen euro omzet al de grootste speler, maar we hebben de overtuiging snel verder te kunnen groeien.”
 
Over HeadFirst Source Group
HeadFirst Source Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals, matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken meer dan 4.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee het een jaaromzet realiseert van circa 450 miljoen euro. Onderdeel van de HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source en Proud Company.

Gerelateerde artikelen