Grontmij Nederland benoemt Erik van Schie tot Financieel Directeur

Grontmij Nederland maakt vandaag bekend dat Erik van Schie (51) op 1 januari 2014 wordt benoemd tot Financieel Directeur. Erik is momenteel Chief Financial Officer bij Capgemini Consulting.

Erik heeft brede kennis en ervaring op het gebied van financieel management binnen de professionele dienstverlening. Na afronding van zijn studie natuurkunde heeft hij diverse leidinggevende rollen vervuld in financiële functies en business-units van Capgemini en haar rechtsvoorgangers. Hij heeft hierdoor relevante ervaring in financieel management, IT en het aansturen van professionals. Tevens behaalde Erik zijn Executive Master in Finance & Control (RC) aan Nyenrode Business University.

Ton de Jong, Bestuurder Grontmij Nederland: “We heten Erik van harte welkom. Door zijn achtergrond in de business en zijn gedegen financiële kennis zijn wij er van overtuigd dat hij een uitstekende Financieel Directeur voor Grontmij in Nederland zal zijn. Erik beschikt over de deskundigheid en ervaring die nodig is om de strategie voor Grontmij Nederland verder mee uit te bouwen.”

Gerelateerde artikelen