Genomineerden bekend Controller of the Year Award 2014

De Controller of the Year Award brengt de beste controllers in beeld. Controllers die een voorbeeld zijn voor vakgenoten. Ontmoet deze rolmodellen op het Jaarcongres Controlling op dinsdag 1 april 2014 waar u met hen van gedachten kunt wisselen over het vak.

Op dinsdag 1 april 2014 organiseren Alex van Groningen en FM (Financieel Management) het 10e Jaarcongres Controlling in het NBC te Nieuwegein dat dit jaar in het teken staat van “The Real Time Business Controller”. Op maandag 31 maart vindt ook een pre-conference plaats voor de Top 100 controllers van Nederland.

Op het einde van het congres op 1 april wordt de Controller of the Year Award 2014 uitgereikt. Zoals ieder jaar, zijn er ook dit jaar weer vijf fantastische controllers genomineerd, te weten:

Jaspert Meijburg
Concern Controller Financiën & Bedrijfsvoering, Stichting Zorggroep Alliade

Robert Scheenstra
Senior Manager Financial Control & Business Analyse, Randstad Nederland

Mark Mollen
Corporate Business Controller, TMC Group

Huub Hofstede
Programmamanager TOP FIT, Schiphol Group

Roy Verhoeven
Concern Controller, Vanderlande Industries

Waaraan hebben deze controllers hun nominatie te danken? Zeker is dat alle vijf deze toptalenten de afgelopen jaren een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan hun onderneming, ze een heldere visie hebben op het vakgebied en duidelijke impact hebben gemaakt op de business van hun bedrijf.

Op het Jaarcongres Controlling op 1 april, zal uitgemaakt worden wie van deze vijf professionals zich een jaar lang Controller of the Year mag noemen. De kandidaten zullen binnenkort worden geïnterviewd door de redactie van FM.nl. Uiteraard zullen deze interviews binnenkort op FM.nl te lezen zijn.

De jury van de Controller of the Year Award bestaat uit juryvoorzitter Ernst Groenteman (Partner KPMG), Peter van Dongen (vml. CFO Etam Groep), Rob Melchiot (Senior Vice President Internal Audit & Control KLM en winnaar 2009), André van der Horst (vml. CFO TSN Thuiszorg en winnaar 2011), Astrid van der Valk (Corporate Controller Arizona Chemical en winnaar 2012) en Jasper de Wit (Corporate ControllerRoyal HaskoningDHV en winnaar 2013).

In de uiteindelijke beoordeling voor de Controller of the Year Award telt het interview voor 25 procent mee. Ook deelname aan een rondetafeldiscussie met de genomineerden en de jury voorafgaand aan het congres weegt voor 25 procent mee in de score ter bepaling van de winnaar. De overige 50 procent zal worden bepaald door een 20-minuten durende case-presentatie en 10 minuten durende Q&A tijdens het Jaarcongres Controlling. Deze presentatie zal naast de jury ook door het publiek gescoord worden.

Meld u nu aan voor het Jaarcongres Controlling 2014

__________________________________________________________________________________

Meer weten over controlling? 3 tips:

1.  Bezoek het Jaarcongres Controlling op 1 april 2014
Ontmoet de top in Controlling op dinsdag 1 april 2014 tijdens het Jaarcongres Controlling in het NBC in Nieuwegein. Registreer vandaag en laat u inspireren door best practices en casepresentaties over The real (time) Business Controller. U bent tevens getuige van de uitreiking van de Controller of the Year Award 2014. Nieuwsgierig naar het programma? Voor het gehele programma en aanmelden gaat u direct naar Controlling.nl.

Wilt u als partner betrokken zijn bij het Jaarcongres Controlling? Mail dan Ezri Blaauw.

2. Volg een van de succesvolle controllersopleidingen
Bent u de volgende business controller? Volg de opleiding Certified Business Controller.
Wilt u als controller doorgroeien? Volg de training Controller als Businesspartner.
Het vak van de controller in vijf dagen. Volg de opleiding Controller in een Week.

3. Lees het Dossier Controlling Best Practices – Controller of the Year Award 2008-2013
Jaarlijks organiseren Alex van Groningen en Tijdschrift Financieel Management het Jaarcongres Controlling. Een onderdeel van dit congres is de uitreiking van de Controller of the Year Award. Ieder jaar wordt een aantal toonaangevende cases genomineerd waarbij de controllersfunctie een integrale rol heeft gespeeld. In dit dossier zetten we de genomineerde cases van de afgelopen jaren op een rij. Lees alle Best Practices in Controlling.

___________________________________________________________________________________

Gerelateerde artikelen