Finance.nl plaatst gigantisch billboard langs A4

Vanaf begin volgende week is langs de A4 bij knooppunt Prins Clausplein (A4/A12 bij Den Haag) een gigantisch billboard te zien van Finance.nl. Finance.nl is de grootste vacaturesite voor financiële professionals.

Met bijna 800 nieuwe vacatures afgelopen week biedt Finance.nl veel kansen voor finance professionals die een nieuwe uitdaging zoeken. In een tijd waarin de arbeidsmarkt als ‘slecht’ wordt ervaren, slaagt Finance.nl er nog altijd in financials en werkgevers bij elkaar te brengen. Een mooie promotie in de vorm van een billboard was dus wel op zijn plaats.

Het oogverblindende billboard ziet er als volgt uit:

Finance.nl biedt mogelijkheden voor zowel werkgevers als financials die een nieuwe uitdaging zoeken. Dat komt omdat Finance.nl aanwezig is waar de werkzoekende financials zich bevinden. Denk bijvoorbeeld aan vindbaarheid via zoekmachines, het gebruik van social media en natuurlijk het uitgebreide netwerk van moederbedrijf Alex van Groningen zorgen ervoor dat Finance.nl snel het juiste talent boven kan laten drijven.
__________________________________________________________________________________

Toe aan nieuwe uitdaging?
Finance.nl is met alle vacatures en de top-bedrijven in Nederland, dé nummer 1 vacaturesite voor finance professionals. Voor controllers, accountants, administrateurs en financieel managers. Vind uw droombaan op Finance.nl en plaats uw CV in de CV-databank om door werkgevers gevonden te worden.

Profileer uw bedrijf in de carriere special van Tijdschrift Financieel Management
In de september editie van 2012 staat het ’thema ‘De Finance Professional’ centraal. Dit is de ideale kans om uw bedrijf te tonen aan 10.000 finance professionals. Direct contact? Bel Ezri Blaauw op 020 57 88 913 of stuur een mail naar eblaauw@alexvangroningen.nl.

Bezoek het Financieel Management Gala met uw Finance team
Kom met uw financiële team naar het Financieel Management Gala, geniet van een exclusief diner en live acts, sta stil bij de teamspirit en ontmoet meer dan 300 financiële vakgenoten. Ook maken deelnemende teams kans op het winnen van één van de vijf Financieel Management Awards. Ga direct naar fmgala.nl.
_________________________________________________________________________________

Gerelateerde artikelen