Finance Transformation: zo snel mogelijk naar real time

Steeds meer grote bedrijven durven hardop de ambitie uit te spreken dat ze in de nabije toekomst beslissingen willen gaan nemen op basis van real time informatie - en niet meer aan de hand van rapportages die binnen maanden, weken of soms zelfs dagen al verouderd zijn. Tijdens een fascinerend groepsgesprek dat community manager Kevin Mottard van de CFO Association had met vertegenwoordigers van Accenture, Oracle en Philips werd dit donderdag weer eens bevestigd.

Mottard is momenteel bezig met een interviewronde langs Nederlandse top CFO’s en FD’s en spreekt ook met partijen die onmisbaar zijn voor de financiële topmannen in de Nederlandse zakenwereld. In dat kader sprak hij donderdag met Jules Smeets, Senior Manager bij Accenture,
Fabienne van Booma, Vice President Finance South Europe bij Oracle Nederland en Marc Toebes, SVP & Global Finance Transformation Leader bij Philips.
Van Booma en Toebes hielden op 28 november 2013 al prikkelende presentaties tijdens het succesvolle Jaarcongres Finance Transformation in Utrecht (bekijk de presentaties hier). Donderdag spraken ze door met Mottard en Smeets en verkenden samen de grenzen van centralisatie en autmatisering.
Een verslag van het boeiende gesprek wordt binnenkort gepubliceerd op deze website. Ook interviews met een mooie selectie van andere Nederlandse top CFO’s zullen de komende weken volgen.

__________________________________________________________________________________

Association voor CFO’s en FD’s 

De CFO Association is dé exclusieve community voor CFO’s en FD’s in Nederland. De CFO Association biedt u een schat aan ervaring, kennis en inspiratie. Word lid van dit peer to peer adviesbureau en laat u adviseren door de top CFO’s van Nederland.

Als lid bent u welkom tijdens de exclusieve netwerkevenementen en congressen CFO Day en Finance Transformation. Topevenementen vol inspiratie, interactie, know-how, hoog niveau aan hospitality en netwerken met collega CFO’s en Finance Directors. Dit is netwerken op topniveau.

Bekijk de komende evenementen van de CFO Association.

Word direct lid van de CFO Association. 

 

Gerelateerde artikelen